« terug naar vorige pagina

vacature doktersassistente

Huisartsenpraktijk de Ginkel
Stakenberg 87A
6728 DG Ede

T: 0318-237135
E: coord@huisartsendeginkel.nl

www.huisartsendeginkel.nl

 

Huisartsenpraktijk de Ginkel te Ede zoekt per direct
een doktersassistent

voor drie tot vierenhalve dag per week

 

Wie zijn wij
Onze huisartsenpraktijk bestaat uit een team van vier huisartsen, een praktijkmanager, vijf praktijkondersteuners en vier doktersassistenten. Het is een goed georganiseerde en geaccrediteerde middelgrote praktijk. Zie voor meer informatie onze website: https://www.huisartsendeginkel.nl/wie-zijn-wij-2/.

 

Wat zoeken wij

Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gediplomeerde doktersassistent om ons team te versterken. Het gaat om een jaarcontract conform de CAO Huisartsenzorg met mogelijkheid tot verlenging. Door langdurige ziekte van doktersassistenten breiden wij ons team graag uit. Het is een functie voor 26 tot 36 uur per week, verdeeld over drie tot vierenhalve dag.

Jij beschikt over goede communicatie en reflecterende vaardigheden en jij hebt ervaring met triageren en het uitvoeren van medisch technische handelingen. Verantwoordelijkheidsgevoel, patiëntgerichtheid, collegialiteit, een open houding, flexibiliteit en het tonen van initiatief vinden wij erg belangrijk.

 

Hoe neem je contact op
Ben jij geïnteresseerd?  Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van jouw C.V. graag  zo snel mogelijk op naar Huisartsenpraktijk de Ginkel tav Dionne Willemsen. Bij voorkeur ontvangen wij jouw brief per mail: coord@huisartsendeginkel.nl. Wanneer jij vragen hebt met betrekking tot de vacature, kun jij ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer. We horen graag van je!