« terug naar vorige pagina

Wie zijn wij?

In ons team werken huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners nauw samen om u de zorg te leveren die u nodig hebt.

Huisartsen

huisartsen De GinkelDe vier huisartsen in onze praktijk zijn verdeeld over twee teams: dokter De Beer en Overboom vormen team paars, dokter Van Eijsden en Honigh vormen team groen. Als patient bent u bij een van beide teams ingedeeld. Zo zorgen we dat we weten wie onze patienten zijn, ook al is de praktijk groot. Beide teams hebben vaak een huisarts in opleiding onder hun hoede. 

 

 

Assistentes

Assistentes De GinkelEen flink team van assistentes staat klaar om de dagelijkse gang van zaken in de praktijk goed te laten verlopen. De assistentes nemen de telefoon aan, plannen afspraken in of overleggen uw vraag met de huisarts en zorgen dat u een antwoord krijgt. Ze kijken urines na, spuiten oren uit, maken uitstrijkjes, behandelen kleine wonden. Kortom: de assistentes zijn de spil van de praktijk. Al onze assistentes zijn gediplomeerd en opgeleid om in te schatten met hoe veel spoed uw vraag afgehandeld moet worden. Ook de assistentes hebben regelmatig een stagiaire.

 

Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuners De GinkelOnze praktijkondersteuners somatiek controleren alle patienten met diabetes, hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, astma en COPD. Ook houden zij vinger aan de pols bij onze oude patienten en zij begeleiden mensen bij het stoppen met roken. 

Onze POH-GGZ ziet alle volwassenen met psychische klachten. Veel mensen helpt ze zelf verder. Als de problemen te ingewikkeld zijn, gaat zij op zoek naar een goede behandelplek bij een psycholoog. 

Voor kinderen met psychische problemen hebben we vanuit de gemeente ondersteuning van een psycholoog. Ook zij helpt veel kinderen zelf of zorgt er voor dat ouders en kinderen op de goede plek terecht komen in de jeugdgezondheidszorg.